Personeelsfeesten

Onze accommodaties en terreinen zijn uitermate geschikt voor het evenement van uw bedrijf, instelling of vereniging.

Het team van Beusink Recreatie heeft jaren ervaring en helpt u graag met een goed draaiboek en een leuk programma voor uw gasten. De uitstraling van uw bedrijf (logo) kan door ons worden verwerkt in uw programma, waardoor uw gasten zich direct thuis voelen.

De accommodaties kunnen geheel worden afgestemd naar uw wensen; muzikale omlijsting, entertainment, catering, facilitaire ondersteuning, aankleding, etc.

Hieronder een aantal van ons eigen aanbod van evenementen die wij terugkomend mogen organiseren voor onze gasten.

Festivalla®
Verras uw gasten en relaties met Festivalla, in geheel verzorgde dag in festivalsfeer, in de tijdgeest van nu, met een leuk programma van; muziek, theater, cabaret, lekker borrelen en heerlijk eten, van foodtruck tot luxe diner. Festivalla! kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.
Uiteraard geheel afgestemd op uw wensen en budget.

Sjoksdag®
De Sjoksdag® is een geheel verzorgde dag, speciaal voor middelgrote bedrijven, instellingen en overheden, waarbij zij van de ene naar de andere locatie sjoksen (wandelen) en een leuke activiteit uitvoeren. Lekker borrelen en heerlijk eten. Uiteraard geheel afgestemd op uw wensen en budget.

Wij denken graag met u mee
Ons team van Beusink Recreatie zet graag haar ervaring en creativiteit in om samen met u een passende invulling te geven aan uw evenement.

Maak uw wensen kenbaar, wij kijken graag hoe wij hier invulling aan kunnen geven.

Informeert u gerust naar uw persoonlijke mogelijkheden.

 

Beusink Recreatie