slide-algemeen

>100 personen

Groepen:
Bij groepen groter dan 100 personen maken wij een combinatie van meerdere accommodaties, die wij aan elkaar kunnen koppelen, afhankelijk van het aantal personen, wensen en uw budget.

Zalen:
Beusink recreatie heeft meerdere zalen. Indien uw groep over meerdere zalen wil beschikken, is dat mogelijk.
Hiervoor geldt een meerprijs.

Keuken(s):
Bij groepen tot 100 personen beschikt u over één centrale keuken. Standaard zijn niet alle keukens van de accommodaties geopend. Indien uw groep, graag meerdere keukens wenst, dan is dat mogelijk. Hiervoor geldt een meerprijs.

Douches en toiletten:
Bij groepen tot 100 personen beschikt u over één centrale douche en toiletruimte. Standaard zijn niet alle douches en toiletten van de accommodaties geopend. Indien uw groep, graag meerdere douches en toiletten wenst, (door bijvoorbeeld rangschikken van; leeftijdsgroepen, sekse leeftijden of M/V, etc.) dan is dat mogelijk. Hiervoor geldt een meerprijs.

Aantal bedden:
Totaal beschikken wij over 300 bedden. Heeft u meerdere personen, dan kunt u ook kamperen op de aangrenzende camping met uw eigen tent, caravan of camper én toch gebruik maken van de accommodatie. U betaald dan alleen de prijs per overnachting in de accommodatie. De kosten voor het kamperen met uw eigen tent, caravan of camper zijn dan inclusief.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor uw groep en/of om een vrijblijvende offerte.

 

Beusink Recreatie