Schoppe 15-20-46 personen

De Schoppe is een sfeervolle kampeerboerderij voor 15 tot 20 personen. U kunt deze uitbreiden met de Hilde tot 46 personen.

De Schoppe maakt onderdeel uit van de oude boerderij uit 1894. Door de eiken gebinten en de gezellige vide met prachtige kroonluchter, geven deze accommodatie een gezellige boerenuitstraling. De Schoppe is van alle gemakken voorzien. Uw heeft de beschikking over een multifunctionele recreatieruimte met bar, gezellige zithoek met LCD scherm, hal/garderobe, gezamenlijke dames- en herentoiletten en toegang tot de slaapruimtes. Extra toiletten en douches bevinden zich in een bijgebouw. De heldere keuken is geschikt voor het koken van grote groepen en is voorzien van nette horeca-inventaris en professionele keukenapparatuur.

De totale oppervlakte van deze accommodatie is 195m2 en heeft twee slaapruimtes met 20 (stapel)bedden: één slaapruimte voor 6 personen en één voor 14 personen. Op verzoek kunt u uitbreiden met slaapkamers. U en uw gasten slapen op luxe stapelbedden van 90 x 210cm. De Schoppe heeft een groot zonneterras voorzien van picknicktafels, parasols en buiten-openhaard.

Nabij de Schoppe ligt het grote sportveld waar bijvoorbeeld gevoetbald kan worden. Tevens is een complete speeltuin, volleybalveld, tafeltennistafel, voetbaltafel en een kampvuurplaats aanwezig.

Alle voorzieningen op het terrein zijn voor u en uw gasten vrij te gebruiken.

Andere accommodatie zijn de Dele, Melkhuis, Binnenhof en Buitenhof.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor uw groep en/of om een vrijblijvende offerte.

schoppe schoppe

Beusink Recreatie