Buitenhof

Het Buitenhof is een sfeervolle groepsaccommodatie voor 30 tot 44 personen. U kunt deze uitbreiden met tot 90 personen.

Deze geheel vernieuwde luxe accommodatie (voormalige koeien loopstal) is van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over een multifunctionele recreatieruimte met bar, gezellige zithoek met openhaard, LCD TV, garderobe/hal, dames- en herentoiletten/douches. De grote en heldere keuken is geschikt voor het koken van grote groepen en is voorzien van nette horeca-inventaris en professionele keukenapparatuur.

De totale oppervlakte van deze accommodatie is 530 m2 en heeft 4 slaapruimtes voor 4-8 personen, 1 slaapruimte voor 2-6 personen. Op verzoek kunnen extra bedden bijgeplaatst worden. U en uw gasten slapen op luxe (stapel)bedden van 90 x 210cm. Optie: 3 slaapruimten voor 1-2 personen met eigen luxe badkamer. Het Buitenhof heeft een groot zonneterras voorzien van luxe tafels, stoelen en parasols. Op het terras heeft u uitzicht over de mooie omgeving van Beusink Recreatie.

Nabij het Buitenhof ligt het grote sportveld waar uw gasten zich heerlijk kunnen vermaken. Tevens is een complete speeltuin, volleybalveld, tafeltennistafel, voetbaltafel en een kampvuurplaats aanwezig.

Alle voorzieningen op het terrein zijn voor u en uw gasten vrij te gebruiken.

Andere accommodatie zijn de DeleSchoppe, Melkhuis en Binnenhof.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor uw groep en/of om een vrijblijvende offerte.

buitenhof buitenhof

Beusink Recreatie