Dele 30-60 personen

De Dele is een sfeervolle kampeerboerderij voor 15 tot 34 personen. U kunt deze uitbreiden met de Hilde tot 60 personen.

De authentieke bebouwing en de mooie stalramen van de oude boerderij uit 1894 geven deze accommodatie een gezellige boerenuitstraling. De Dele is van alle gemakken voorzien. Uw heeft de beschikking over een multifunctionele recreatieruimte met bar, gezellige zithoek met LCD scherm, hal/garderobe, gezamenlijke dames- en herentoiletten en toegang tot de slaapruimtes. Extra toiletten en douches bevinden zich in een bijgebouw. De grote en heldere keuken is geschikt voor het koken van grote groepen en is voorzien van nette horeca-inventaris en professionele keukenapparatuur.

De totale oppervlakte van deze accommodatie is 175m2 en heeft 7 slaapkamers met 34 (stapel)bedden. Op verzoek kunnen extra bedden bijgeplaatst worden. U en uw gasten slapen op luxe stapelbedden van 90 x 210cm. De Dele heeft een groot zonneterras voorzien van picknicktafels en parasols.

Nabij de Dele ligt het grote sportveld waar bijvoorbeeld gevoetbald kan worden. Tevens is een complete speeltuin, volleybalveld, tafeltennistafel, voetbaltafel en een kampvuurplaats aanwezig.

Alle voorzieningen op het terrein zijn voor u en uw gasten vrij te gebruiken.

Andere accommodatie zijn de Schoppe, Melkhuis, Binnenhof en Buitenhof.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor uw groep en/of om een vrijblijvende offerte.

dele dele

Beusink Recreatie