Binnenhof

Sfeervolle groepsaccommodatie uit te breiden tot 90 personen.

Deze geheel vernieuwde luxe accommodatie (voormalige koeien loopstal) is van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over een multifunctionele recreatieruimte met bar, gezellige zithoek met openhaard, LCD TV, ruime garderobe/entree, dames- en herentoiletten/douches. De grote en heldere keuken is geschikt voor het koken van grote groepen en is voorzien van nette horeca-inventaris en professionele keukenapparatuur.

De totale oppervlakte van deze groepsaccommodatie is 530m2 en heeft vier slaapruimtes voor 4-8 personen en één slaapruimte voor 2-6 personen. U en uw gasten slapen op luxe (stapel)bedden van 90 x 210cm. Optie: 4 slaapruimtes voor 1-2 personen met eigen luxe badkamer. Het Binnenhof heeft een zonneterras voorzien van luxe tafels, stoelen en parasols. Op het terras heeft u uitzicht over de mooie omgeving van Beusink Recreatie.

Nabij het Binnenhof ligt het grote sportveld waar uw gasten zich heerlijk kunnen vermaken. Tevens is een complete speeltuin, volleybalveld, tafeltennistafel, voetbaltafel en een kampvuurplaats aanwezig.

Alle voorzieningen op het terrein zijn voor u en uw gasten vrij te gebruiken.

Andere accommodatie zijn de DeleSchoppe, Melkhuis en Buitenhof.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor uw groep en/of om een vrijblijvende offerte.

binnenhof binnenhof

Beusink Recreatie