Melkhuis 40-100 personen

Het Melkhuis is een sfeervolle groepsaccommodatie voor 40 tot 64 personen. U kunt deze uitbreiden tot 100 personen.

Deze geheel vernieuwde accommodatie (voormalige koeien loopstal) is van alle gemakken voorzien. U heeft de beschikking over een multifunctionele recreatieruimte met bar, zithoek, LCD scherm, grote garderobe, dames-en herentoiletten/douches. De grote en heldere keuken is bijzonder geschikt voor het koken van grote groepen en is voorzien van nette horeca-inventaris en professionele keukenapparatuur.

De totale oppervlakte van Het Melkhuis is 600m2 en heeft 4 slaapruimtes voor 10 personen, 3 slaapruimtes voor 8 personen, en op de 1e etage 2 slaapruimtes voor 10 personen en 2 slaapruimtes voor 8 personen. Op uw verzoek kunnen extra bedden bijgeplaatst worden. U en uw gasten slapen op luxe bedden van 90 x 210cm. Het Melkhuis heeft een groot zonneterras voorzien van picknicktafels en parasols.

Het terras is aangrenzend aan het grote sportveld waar uw gasten zich heerlijk kunnen vermaken. Tevens is een complete speeltuin, volleybalveld, tafeltennistafel, voetbaltafel en een kampvuurplaats aanwezig.

Alle voorzieningen op het terrein zijn voor u en uw gasten vrij te gebruiken.

Andere accommodatie zijn de Dele, Schoppe, Binnenhof en Buitenhof.

Vraagt u gerust naar de mogelijkheden voor uw groep en/of om een vrijblijvende offerte.

melkhuis melkhuis

Beusink Recreatie